Zľava!
Behr

Udiareň na Ryby Univerzálna Stolová RAUCHER EDELSTAHL

Udiareň na Ryby Univerzálna Stolová RAUCHER EDELSTAHL.Kvalitná nerezová udiareň nielen na údenie rýb, ale aj kurčiat a čerstvého mäsa. Môžete údiť až 3 ks stredne veľkých pstruhov. V udiarni je možné aj dusiť mäso. Používa sa palivom tekutý lieh, ktorý sa naleje do dvoch horákov, tieto sú súčasťou balenia. Do originálnych horákov používame denaturovaný lieh. V prípade že použijeme horáky s liehovou pastou, treba dať pozor na výdatnosť horenia, môžeme veľmi rýchlo prepáliť spodnú zohrievanú tácku. Pasta má väčší bod horenia, treba ju dať do dostatočnej vzdialenosti od tácky(vypodložiť nohy udiarne tak aby bola dodržaná väčšia vzdialenosť od tácky. Balenie pasty je 2x vyššie ako je liekový horák. Veľmi obľúbená udiareň aj u nás na Slovensku.

Dva horáky sú v balení, ale bez média, ktoré sa používa pod názvom denaturovaný lieh, môžete použiť aj pastu v plechovke na prípravu fondue k rýchlej príprave(pozor na vydatnejšie horenie a veľkosť balenia.

Doba údenia:
– ryby 20-45 minút
– červené mäso 1 hodina

49,00  47,00 
    • Nerezová stolová udiareň RAUCHER EDELSTAHL
    • Palivo: gel, alebo lieh nieje v balení. Dva liehové zásobníky- horákmi
    • Panvica s mriežkami
    • Pokrývka nerezová z reguláciou prísunu vzduchu a praktická úchytka.
    • Podstavec z plechu čiernej farby, upravovaný pre vysokú teplotu. Jednoduchá manipulácia
    • Piliny, ani lieh nie je súčasťou balenia
    • Elegantné balenie aj ako darček.
    • Transportná veľkosť (d x v x š) : 430 x 110 x 275 mm
    • Vnútorné rozmery panvice : 410 x 110 x 260 mm
    • Podstavec s horákmi výška: 100 mm

Náš recept
Surovú rybu potierame zmesou pripravenou z masla, citrónovej šťavy a Himalájskej ružovej soli. A udíme. Najvhodnejšie je použivať alkoholové liehové médium, horí bez zápachu a sadzí po dobu cca 90 minút. A nalievať ho do originálnych horákov, ktoré sa dajú regulovať vrchným krytom.

V prípade že vás už údenie omrzelo a chcete si pripraviť chutnú rybu vieme vám odporučiť:
Vido korenie na ryby – zmes na grilovanie, pečenie a vyprážanie rýb, alebo kuracieho mäsa.

Mohlo by vás zaujímať

Menu